Resultat injust on els rosins van posar el futbol i les ocasions.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Palafolls C.D.
- -

Partit  jugat en el sempre difícil camp de Palafolls entre dos equips que lluiten per la permanència.

La primera part comença amb una clara ocasió pel Base Roses quan Ivan Vargas es queda sol davant el porter però el xut surt fora. El Palafolls intentava crear perill en pilotes llargues a l’esquena de la defensa visitant però els rosincs molt atents eviten tot el perill. Amb 0-0 i domini visitant s’arribaria a la mitja part.

A la represa, tot continua igual però en un contraatac el Palafolls fa el primer gol del partit. Lluny d’arronsar-se, els rosincs apugen el ritme fins a aconseguir l’empat per mitjà de Pitu desprès d’un fort xut de fora l’àrea. Eren els millors minuts del Base Roses, que combinen al mig del camp i creen perill en més d’una ocasió. Tot i així, el destí deparava una agradable sorpresa als locals quan es troben amb un gol a les acaballes del partit també en un contraatac. S’acabaria amb aquest resultat l’encontre i els rosincs deixaven escapar una altra oportunitat per sumar punts.

Resumint doncs, resultat injust pels visitants que hauran de sumar punts ben aviat per aconseguir la permanència.

Arbitratge correcte sense influir en el marcador.

Si voleu veure acta partit, cliqueu aquí.

Data de publicació: 12 Març 20:25