Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Cassà U.E.
- -

En una tarda que s’estrenava la gespa acabada d’instal·lar, el partit comença sense un clar dominador, però en el minut 13 una pilota tocada per R. Lopez amb les mans fora de l’àrea aparentment de manera innecessària comporta que l’àrbitre piti la corresponent infracció. La pilota es penjada al centre de l’àrea i es rematada per O. Sillah fent el 0-1. Al minut 23 una pilota en profunditat d’Oscar es aprofitada per I. Vargas per fer el 1-1 al plantar-se davant el porter i retallar-lo en la seva sortida. Al minut 37 es Marc Retrudis que es planta davant del porter rosinc i fa el 1-2.

A la segona part el Cassà ben posicionat en defensa es dedica a defensar el resultat i les diferents ocasions del Base Roses no es materialitzant, sent una constant al llarg de tots els 45´. L'atac i gol a que va sotmetre els rosincs als jugadors de l'equip de la comarca de La Selva no va tenir els seus fruits i el resultat va ser un tant injust pel joc desplegat, on els visitants no van gaudir de cap ocasió al llarg de la segona part.