Resultat just tot i la dificultat de jugar amb un fort vent durant tot el partit.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Escola Futbol Angles-Terbrugent
- -

Partit en què el Base Roses arribava amb la necessitat de sumar els tres punts per no perdre el tren de la permanència i així s’ha notat amb un inici fulminant dels locals.

En el minut 2 un còrner pels rosincs acaba amb una centrada de Mito que remata Marc Ricart al segon pal al fons de la xarxa i fa així el primer. Tot i jugar en contra d’una forta Tramuntana, els rosincs sabien com jugar amb el vent cosa que ha propiciat una altra jugada per banda de Fran Soler, molt actiu tot el partit, que li deixa en safata a Mito per fer el segon. Semblava que el més difícil estava fet, posar-se per davant amb el vent en contra, però l’Anglès ha reaccionat i ha posat a prova el porter Boque que ha fet dues bones intervencions.

A la segona part canviaven els equips de costat i això ha tancat lleugerament el partit ja que ara qui jugava a favor de vent, el Base Roses, era qui ja anava per davant del marcador. Això ha fet que en aquesta meitat hi hagi hagut menys ocasions de gol pels dos equips, on els protagonistes han estat les bones defenses i el mig del camp, cosa que ha permès que el partit acabés doncs amb el mateix 2-0 de mitja part.