Partit de joc igualat, però les ocasions de gol han estat locals.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Camprodón U.E.
- -

Partit que comença sense un clar dominador, si bé en el minut 10 el jugador local A. Fabrega des de el seu camp veu al porter rosinc avançat i treu una falta que acaba directament al fons de la xarxa. 1-0

Aquest gol cau com un gerro d’aigua freda, però al minut 26 una pilota passada al central rosinc D.Costa  aparentment sense perill, aquesta es robada per M.Aguilar, encara al porter R.Lopez i per baix fa el 2-0 per tant es complicava el partit pels homes de J.Ricart.

Pero tant sols 5 minuts despres es Mito qui roba una pilota a la sortida de la defensa local i fa el 2-1 gol que posava el partit interessant.

Però el marcador es torna a posar de cares pels de la comarca del Ripollès quan al minut 39 una falta des de fora l’àrea treta pel mateix M. Aguilar entre pel mateix escaire esquerra de la porteria empordanesa.

A la segona part el domini es més rosinc però sense concretar de cares el marcador.

Resumint:  La facilitat en que han anotat els gols ha determinat el resultat del partit, ja que el joc ha estat molt igualat.