Partit gris amb molt de joc al mig del camp
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Palafrugell C.F.
- -
Partit jugat al Municipal Josep Pla de Palafrugell, entre dos equips necessitats de punts, i que s´ha decantat pels de casa per la victòria mínima de 1-0

En la banqueta del Base Roses, debutava el mister Jordi Ricart, no ha tingut sort en el seu debut, tot i que ha intentat moure el seus homes de forma positiva, després d´encaixar l´únic gol al minut 13, quan un rebuig d´un jugador visitant, el local Jordi Alsina, engaltava un xut ras, molt ajustat al pal dret de la porteria defensada per Ricard Lopez.
A la represa, al minut 49, és expulsat el jugador local Sergi Rodriguez amb la segona groga,  el Base Roses és el dominador del partit, creant tres ocasions clares de gol, però aquestes no es materialitzen i el partit acaba amb victòria local.

Resumint.: Partit gris dels dos conjunts amb molt de joc al mig del camp,