Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Portbou C.E.
- -

El Portbou és l’equip que ha aconseguit acabar amb la bona ratxa del filial rosinc després de vèncer 2-0 en l’última jornada.

El partit comença amb un Portbou molt intens que disposa de dues accions ens els primers minuts. Ja en el 4 de joc, Hamza avança al Portbou amb un xut ras després d’aprofitar la relliscada de Villarroel. Pau res pot fer per aturar el fort xut del jugador local. Amb aquest gol, el filial rosinc comença a despertar i disposar de les primeres accions d’atac. A mesura que transcorrien els minuts, la possessió de la pilota anava essent cada cop més rosinca i els locals es limitaven a jugar al contraatac, buscant l’esquena de la defensa grisgrana. El Base gaudeix d’accions per empatar el partit, però no aconsegueix superar el porter local. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 1-0.

La segona part comença igual que la primera. El Portbou ataca intensament i el Base intenta evitar els atacs dels locals. Després d’algun ensurt, el Base comença a dominar de nou el joc i disposa d’accions a pilota aturada per intentar fer el gol de l’empat. Els locals es limiten a jugar al contracop, tal com hem esmentat anteriorment. Ja en el 70, el Portbou fa el 2-0 i deixa el partit pràcticament sentenciat. Amb aquest segon gol, els locals es limiten a defensar-se mentre que el Base passa a atacar a la desesperada per intentar reduir distàncies. Volem destacar el gran desplegament físic dels rosincs al llarg del partit que ho varen donar tot per aconseguir la victòria. Ja en el 92, l’àrbitre de l’encontre xiula el final del matx amb el resultat final de 2-0.

Felicitar als dos clubs per la seva esportivitat i lluita al llarg No ha volgut prendre riscos endels 90 minuts de partit.

Àrbitre: Sr. José Luís Santiago Compan.

Data de publicació: 15 Novembre 18:45