Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Banyoles C.E.
- -

El Base Roses surt molt concentrat i es el clar dominador, al minut 10 una combinació de Gabi, Fran i Ivan, acaba amb una centrada d’aquest per Mito i col·loca la pilota al fons de la xarxa, on res no hi pot fer el porter local. 0-1

Al minut 17 una pilota penjada fora l´ àrea entre dos defensors locals, la pilota es tocada suaument per Ignasi i aquesta entra lentament al fons de la porteria rosinca. 1-1

El partit segueix sense perill per la porteria defensada per Sergio Blanco i al minut 44 un corner tret pel Banyoles amb una clara falta sobre Raúl Blanco, quedant el jugador estès sobre la gespa, la pilota arriba a Amos de xut creuat fa el 2-1 l’àrbitre sen desentén i el gol puja al marcador tot i les protestes i incredulitat dels jugadors rosincs.

Al minut 46 embolic dins l’àrea local i la pilota es introduïda en pròpia porta per Daniel Jiménez 2-2, al mateix temps aquest es expulsat per insultar a un jugador visitant.

A partir d’aquest fet, es podia pensar que amb un jugador menys el Base Roses passaria a ser el dominador del partit, però res mes lluny de la realitat ja que tot el bon joc desplegat a la primera part va deixar d’existir i el Banyoles amb va passar a tenir les ocasions més clares i va concretar amb gols de Ignasi al minut 61, Eric al 79 al xutar des de uns 20 metres sense oposició  i al 89 Marc Feixes en un contracop concreta la victòria pels de l’estany.

Resumint:  La bona primera part no va tenir continuïtat en la segona i ho paga encaixant cinc gols.