Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Lladó U.E.
- -

El filial rosinc contínua sumant de tres en tres i aquesta setmana ha tornat a aconseguir la victòria contra un rival molt difícil com el Lladó.

Els deu primers minuts del Base són totalment espectaculars i en el minut 4 el capità Campmol aprofita una pilota morta dins l’àrea per fer el 1-0. Els rosincs juguen al primer toc i superen a la defensa rival, incapaç de fer front a la verticalitat dels grisgrana. En el 6, Ricky fa el segon gol amb un gran xut des de dins l’àrea, deixant clar que els rosincs volien quedar-se amb els tres punts. Amb aquest gol, el Base Roses tranquil·litza el partit i el Lladó comença a tenir les primeres arribades amb perill, sobretot a través de les bandes. Destacar una gran aturada de Pau en el minut 32 que podria haver complicat la vida als rosincs. No obstant, en el 35, Ricky torna a marcar i fa el 3-0. Gran partit el de Ricky que va demostrar la seva qualitat amb els peus. Amb aquest gol, el Lladó juga encara més incòmode i precipitat, mentre que el Base passa a jugar a la contra disposant de vàries accions de gol per deixar sentenciat el partit. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 3-0.

La segona meitat comença tal com acaba la primera. El Base domina i controla el partit i gaudeix de moltes accions de gol per augmentar el marcador. El Lladó no acaba de trenar bé les seves jugades i la defensa rosinca comença a imposar-se amb més claredat que a la primera meitat. En el 55, un xut de Ricky és rebotat en un defensor rival i el rebot acaba dins la xarxa. En l’acte l’àrbitre dóna gol en pròpia i el marcador passa a reflexar el 4-0 que demostrava la superioritat dels rosincs. A partir d’aquest gol, el Lladó passa a jugar amb defensa de tres i el Base disposa de més espais per ampliar encara més el marcador. El petit dels Torrà i Alioune cauen en nombrosos fores de joc, alguns d’ells dubtosos quan ja encaraven al porter. Ja en el 92, l’àrbitre de l’encontre xiula el final del matx amb el resultat final del citat 4-0.

Felicitar als dos clubs per la seva esportivitat i lluita al llarg dels 90 minuts de partit.

Àrbitre: Sr. Sergi Rigau García. Molt correcte al llarg del partit. Encertat en totes les decisions.