Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Sant Llorenç Muga F.C.
- -

El filial rosinc continua carburant i així ho ha demostrat aquest cap de setmana contra el Sant Llorenç de la Muga. Un Base Roses que creix en joc i seguretat defensiva amb el pas dels partits demostra que és un candidat ferm per ocupar les primeres places de la classificació.

El partit comença amb domini local. És el Base qui té la pilota i les primeres accions de perill, sobretot a peus d’Aliune que porta de bòlit a tota la defensa visitant. No obstant, és el Sant Llorenç qui s’avança en el 14 amb un gol de Luís. Un gol que no perjudica el joc del filial rosinc, que en dos minuts empata el partit amb un gol d’Aliune. Amb el gol de l’empat, el Base Roses comença a combinar i a jugar per les bandes, complicant les tasques defensives dels visitants. Ja en el 25 clar penal a favor del Base sobre Aliune. Aquest no és desaprofitat per Campmol que posa el 2-1. Tot seguit, el jove Narcís ha d’abandonar el partit per lesió després d’una entrada fortuïta d’un defensor visitant. I justament en la següent acció Sergi fa el 2-2 després d’un xut de fora l’àrea. Un gol que no reflectia el futbol vist sobre el camp, doncs el Base podia anar tranquil·lament guanyant 3-0. Amb aquest gol, el Base es llença a l’atac buscant el gol i disposa de nombroses ocasions per tornar-se a avançar. És en el 44 quan ho aconsegueix, quan Aliune anota de cap i fa el 3-2. Bàrbara la primera meitat del jugador rosinc. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 3-2.

En la segona meitat, el Base és amo i senyor del partit i domina el joc amb molt claredat. En el 56, Martí fa el 4-2 amb un gran xut creuat. Un gol molt merescut pel petit dels Torrà. Deu minuts més tard, Aliune fa un golàs i deixa el partit pràcticament sentenciat amb el 5-2. El Sant Llorenç intenta escurçar distàncies, però la defensa rosinca rebutja qualsevol mena d’acció de perill visitant. En el 81, el capità Campmol fa el 6-2 incorporant-se a l’atac, amb un Sant Llorenç que ja jugava més amb el cor que amb el cap. Amb aquest gol, l’entrenador rosinc dóna descans a peces importants com Felip i Ferrer pensant en el proper partit. El matx acaba amb el resultat final de 6-2 i deixant molt bones sensacions a tots els seguidors rosincs que es varen acostar al camp.

Felicitar als dos clubs per la seva esportivitat i lluita al llarg dels 90 minuts de partit.

Àrbitre: Sr. Albert Cortès Portell. Sense complicacions. Encertat al llarg del partit.