La victòria ha estat pel que sap que és la 4ª Catalana.
Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Garriguella C.E.
- -

Primer partit de lliga amb molts gols i que els visitants han demostrat la seva experiència a la categoria.

Minut 2 Mielgo aprofita la passivitat de que la defensa local i fa el 0-1. Al minut David Felip a la sortida d’un corner fa l’empat a 1 gol a rematar de cap.

La mateixa jugada que en el primer gol si bé ara per la banda esquerra es Cortes qui fa el 1-2. Al 19 es J. Plujà qui empata al aprofitar un rebuig de la defensa visitant.

Al minut 30 un clar penalty sobre Toni, el tira Alberto i atura el porter Sulaiman. Al 36 es Cabrera qui marca de penalty i al minut  43 Cortes al aprofitar una pilota llarga imposant la seva força i experiència, fa el 4-2.

Canvi de porter a la porteria rosinca, surt Carlos al lloc de Pau i al minut 1  no encerta a blocar la pilota, aquets arriba als peus del davanter i aquet li fa falta i Cabrera fa el 2-5.

El Base Roses no imposava el seu joc i tot i jugava al mateix que els visitants, pilotes llargues i que els davanters ho lluitin, joc que no li convenia en absolut.

En 5 minuts de bon joc, Alilou al 83 i 88 fa el 3-5 i 4-5 i en temps de descompte Londozo fa el 4-6, quan semblava que l’empat estava a l’abast del Base Roses.

Resumin: Partit on l’experiència en la categoria dels visitants i la veterania dels seus jugadors  afegit amb la manca de precisió en les línees del Base Roses ha comportat la primera derrota de la temporada.

Àrbitre;  Sr, Juan Manuel Garcia Gomez.  Encertat, sense problemes.

Data de publicació: 03 Setembre 01:13