Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Bisbalenc At.
- -

Molts espectadors per presenciar el darrer partit de la temporada que s’inicia amb un emotiu minut de silenci en memòria del jove ex-jugador de l’entitat Iu Gràcia i Alba mort aquest cap de setmana en accident de trànsit.

Un partit més dels molts complicats que s’ha tingut que jugar en una temporada marcada pels descensos compensats i que jugant la darrera jornada no es coneixien quants equips podien baixar de categoria. El Base Roses tenia que guanyar per salvar-se matemàticament d’entrar en els equips amb possibilitat de descens, per contrapartida el Bisbalenc no depenia d’ell, ja que tenia altres equips implicats, però només la victòria li servia per tenir possibilitat de seguir “viu” per aquesta possibilitat.

Amb tots aquests al·licients l’entrega per part dels jugadors dels dos equips estava garantida i tant els homes de José Santos com els de l’Eduardo San Martin han lluitat fins el darrer minut de joc.

Els primers minuts són d’intentar imposar l’autoritat al mig del camp, i la primera ocasió de perill al minut 14 acaba en gol... Mito es desfà del seu marcador per la banda dreta, passada a C. Quintos i aquest marca el 1-0.  Passen els minuts i el Base Roses gaudia de diferent ocasions de gol per marcar, una a peus de Chus, Pitu i Mito en una jugada d’estratègia posen força perill,  un altre de M. Ricart al engaltar un fort xut amb l’esquerra a la sortida d’un corner que el porter bisbalenc atura en una gran intervenció.

A la segona part continua la mateixa intensitat, el Bisbalenc disposa d’unes ocasions, en una sortida de R. Lopez, l’altre en un xut de fora l’àrea, si bé en la majoria d’accions la defensa rosinca imposava la seva autoritat, al minut 75´arriva l’expulsió del jugador visitant i amb un home menys estant uns minuts que la pilota es dominada clarament pel Base Roses, però en cap moment renuncien a intentar escurçar diferencies, fet que comporta algun moment de nervis en els equips pel que tots si jugaven.  Al minut 85 en una falta frontal, la pilota es llançada per Mito al cap de M. Ricart i la seva centrada es passeja per davant de la porteria sense trobar rematador, i al 89 una jugada que comença per la banda dreta Mito és centrada a l’àrea arribant a peus de J. Crespo que amb molta habilitat creua la pilota al segon pal i fa el 2-0, que seria definitiu.

Resumint: Victoria que dóna matemàticament la permanència als rosincs en front d’un gran rival.

C.F. Base Roses: R. Lopez, M. Ricart, R. Gutierrez, Mito, D.Ricart, E. Jacobs, C. Quintos, Pitu, J. Barreña, J. Crespo, i Y. Ramirez.

També han intervingut:   O. Pereira, B. Hornos, F. Caballero i R. Blanco.

Bisbalenc At. :  A. Santos, A. Paneque, O. Pages, G. Generoso, J. Bandres, B. Ait Ellah, K. Sors, M. Viade, A. Sullastres, G. Oriol i A. Samura.

També han intervingut: D. Porqueras, P. Viella, O. Vila, M. Morcillo i M. Ferrer.

Àrbitre: Sr.Guillem Fernandez Campaña , auxiliat a las bandes per Naoufal El Ouazghari  i Lluc Fortuny Sortorio.  Amb autoritat al llarg del partit.

Data de publicació: 30 Maig 09:15