Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Vila-sacra U.E.
- -

El Base Roses rebia en aquesta jornada el cuer de la categoria, el Vila-sacra. El partit semblava fàcil a priori, però un Vila-sacra totalment reforçat i amb un bon futbol ha posat les coses difícils als rosincs.

El partit comença amb un cert domini visitant. El Vila-sacra juga molt bé la pilota i el Base surt una mica desconcertat, fallant assistències fàcils. No obstant, a mesura que anaven transcorrent els minuts, el Base anava millorant i ha passat a dominar el partit. Ja en el 25, penal a favor del Base. El porter visitant fa una mala sortida i agafa a Joan dins l’àrea cometent un clar penal. El capità Campmol no falla i fa el 1-0. Amb aquest gol, el Vila-sacra no abaixa els braços i cinc minuts més tard Manuel fa el 1-1. Un gol molt protestat per la defensa rosinca, doncs sembla que hi ha fora de joc clar del davanter visitant. Tot i el gol de l’empat, el Base segueix jugant al primer toc i en el 36 Raúl fa el 2-1 amb un gran xut de dins l`àrea. Dos minuts després, Joan amb un xut de puntera fa el 3-1. Un resultat molt merescut pels locals si analitzem el joc de tots dos equips. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 3-1 a favor del Base.

En la segona meitat de joc, el filial rosinc surt més endollat i ben aviat Giner fa el 4-1. Amb aquest gol, els visitant passen totalment a atacar i els centrals Campmol i Ferrer passen a tenir duels importants amb els atacants visitants, duels controlats i superats clarament pels defensors rosincs. En el 69, el Vila-sacra torna a escurçar distàncies, però un minut després Giner torna a marcar fent el 5-2. Un gol que deixava el partit pràcticament sentenciat. Tot i això, en el 89, Moha fa el 5-3, en una petita errada rosinca en un córner. El partit queda finiquitat en aquesta acció i el Base continua amb la seva bona ratxa de victòries.

Felicitar al Base pel seu bon futbol i també a l’equip rival que ha lluitat fins l’últim instant de partit. Destacar també el debut del porter juvenil Adrià en les files del Base.

C.F.Base Roses “B”: Solà, Cristhian, Ferrer, Enric, Felip, Ricart, Borja, Raúl, Toni, Adrià i Joanet. També han intervingut Adrià, Albert i Palou.

Vila-sacra U.E “A”: Salvador, Diallo, Juan, Moha, Kema, Fran, Carlos, Djiby, Pere, Manuel i Moha. També han intervingut Moha, Omar, Yosu, Leonardo i Arnau.

Targetes:

C.F.Base Roses “B”: Paco, Ricart, Borja, Ferrer, Campmol (grogues).

Vila-sacra U.E “A”: Carlos i Moha (grogues).

Àrbitre: Sr. Juan Antonio Trejo González. Partit estrany. Ha començat xiulant molt bé les jugades de fora de joc, però a mesura que anaven transcorrent els minuts s’ha complicat el partit. Ha pres decisions molt contradictòries pels dos equips.

Data de publicació: 25 Abril 08:49