Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Lladó U.E.
- -

Després de les vacances de Nadal, el filial rosinc s’enfrontava aquest cap de setmana contra un Lladó que aspira a lluitar per les primeres posicions de la classificació. Com sabem, el municipal de Lladó sempre ha estat un camp complicat per als equips visitants degut a les dimensions reduïdes del camp i també a la nombrosa afició local, però en aquesta jornada el Base segurament hagués merescut els tres punts.

El partit comença amb domini visitant. El filial rosinc és l’equip que intenta jugar la pilota i el que disposa de les primeres ocasions del partit. En destaquem una de Joanet, però el seu xut és desviat pel porter local Daniel. Els locals només envien xuts buscant l’esquena d’una defensa rosinca inèdita degut a les nombroses baixes en defensa. Tot i el domini visitant, és el Lladó qui s’avança en el minut 16 gràcies a un gol de José. Amb aquest gol en contra, el Base continua lluitant i només 5 minuts després del gol dels locals, Raúl, a passada de Joanet, aconsegueix amb un xut ras fer el 1-1. Amb l’empat, el Base creix en intensitat i Joanet desaprofita un penal a favor molt ben aturat pel porter local. Ja en el 43, en un córner a favor dels locals, el Base es fa un gol en pròpia porteria i el Lladó es torna a posar per davant. Dos minuts després d’encaixar aquest gol, l’àrbitre xiula el final de la primera meitat.

La tònica de la segona part és pràcticament idèntica a la de la primera meitat. El Base domina, disposa de les ocasions i controla el partit. En el 68, José efectua una gran assistència que Josep no desaprofita i fa el 2-2. Dos minuts després, el mateix jugador desaprofita un u contra un amb el porter local, però malbarata la jugada en enviar a fora el seu xut. Ja en les acaballes del matx, tot dos equips es queden amb 10 homes amb les expulsions de Josep pel Base Roses i del jugador local Antonio José. En les últimes accions de partit, tots dos equips disposen d’ocasions de gol, però el resultat no es mou i el matx s’acaba amb el resultat final de 2-2.

Un resultat que sap a poc pel Base si examinem detingudament el joc i les ocasions de gol dels dos equips.

Lladó UE “A”: Adrià, Marc, Jaume, Lluís, Albert, Jordi, Daniel, José, Alexandre, Lluís i Javier. També han participat David, José i Josep.

C.F.Base Roses “B”: Paco, Palou, Alberto, José, Borja, Toni, Narcís, Raúl, Joanet i Josep. També ha intervingut Albert.

Targetes:

Lladó UE “A”: Javier, Albert, Alexandre, Marc i Josep (grogues). José (vermella).

C.F.Base Roses “B”: Borja, Jordi, Joanet (grogues) i Josep (expulsat amb 2 grogues).

Àrbitre: Sr. Javier López Corona. Ha realitzat un excel·lent arbitratge al llarg de tot el partit. Encertat en totes les accions que ha xiulat.

Data de publicació: 11 Gener 09:29