Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Vila-sacra U.E.
- -

En un cap de setmana marcat per les baixes temperatures i el fort vent, el Base Roses per fi s’ha retrobat amb la victòria després d’un partit dur contra el Vila-sacra.

El partit comença amb el Base jugant a contravent. Els jugadors rosincs dominen el joc en els minuts inicials i tot i el mal estat de la gespa intenten jugar la pilota per terra. En el minut 6 de partit, Josep aprofita una pilota dins l’àrea i aconsegueix fer el 0-1 en un gol d’oportunisme. El Vila-sacra no pot amb el joc del Base i es limita a enviar pilotes llargues, molt ben interceptades per la defensa visitant. Només 6 minuts després del primer gol, el Base torna a anotar després d’una jugada de murri de José Ramon que fa el 0-2, un resultat que començava a posar les coses complicades als locals. El Base continua tenint ocasions, però no acaba de materialitzar les jugades de gol. La primera part s’acaba amb el resultat de 0-2.

El vent s’atura en la segona part i el Vila-sacra passa a jugar amb tres davanters. El filial rosinc contínua fent un futbol de control i no té gaires ensurts. En aquesta meitat el joc s’endureix per part dels locals, però els jugadors del Base no entren en polèmiques i continuen estan plenament pel partit. En el 68, el Base sentencia el partit després d’una penal a favor comès sobre Joan. El capità Campmol, un cop més, transforma el penal i elimina qualsevol esperança de remuntada dels locals. En el 91 i sense deixar pràcticament temps afegit, l’àrbitre decideix senyalar el final del matx amb el resultat final de 0-3.

Felicitar als jugadors del Base per haver tornat a sumar els tres punts i per la bona imatge oferta.

Vila-sacra U.E “A”: Toni, Marc, Manuel, Rodríguez, Omar, Balde, Andreu, Pineda, Viana, Pablo, Moha i Francisco. També han participat Oleg, Moha, Leonardo, Javier i Robert.

C.F.Base Roses “B”: Solà, Crhistian, Ferrer, Campmol, Pau, Toni, Alberto, Josep, José, Borja i Torrà. També han participat Giner, Dani i Joan.

Targetes:

Vila-sacra U.E “A”: Andreu i Balde (grogues)

C.F.Base Roses “B”: Toni (groga).

Àrbitre: Sr. Moisès Nogareda Sala. Molt bon arbitratge al llarg dels noranta minuts de joc. Encertat en la majoria de les accions. No s’ha deixat influenciar per les nombroses queixes dels jugadors locals.

Data de publicació: 23 Novembre 08:51