Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Siurana U.E.
- -

En una de les visites més complicades de la categoria, el filial rosinc ha recuperat l’esperit de lluita que els va faltar en els últims dos partits jugant com a local. No obstant, no ha pogut passar de l’empat a 3 després de regalar pràcticament els tres gols encaixats.

El partit comença amb domini rosinc. El Base Roses mou la pilota i és amo i senyor del partit. Amb una defensa molt ben col·locada, el filial rosinc no pateix ensurts i a partir del minut 10 comença a tenir les primeres ocasions clares de gol. Joanet i Torrà disposen d’un parell de rematades per avançar als visitants, però la falta d’encert impedeix que el marcador es mogui en els primers minuts de joc. En el minut 20 i després d’una excel·lent jugada dels visitants, Alberto empeny una centrada de Joanet i fa el 0-1 a favor dels rosincs. Coses del futbol, el Siurana, sense fer res en els primers vint minuts, aprofita una pilota llarga i Téllez anota a plaer un minut després el gol de l’empat. Un resultat que ha estat un gerro d’aigua freda pel filial rosinc ja que veia que la bona feina exercida se’n n’anava a norris en un tres i no res. El Base continua tenint ocasions clares, sobretot una de Borja que atura molt bé el porter local. Ja en les acaballes de la primera meitat, Sergi aprofita un error rosinc i fa el 2-1. Tres minuts després, l’àrbitre xiula el final de la primera part.

En la segona meitat, el Base Roses surt a remuntar el partit i ho demostra des de l’inici amb un futbol vertical i a l’atac. El davanter Torrà anota el gol de l’empat després d’aprofitar un mal refús defensiu i posa l’empat al marcador. Amb aquest gol, el Base es creix i segueix atacant sense pietat. Deu minuts després, Joanet amb un fort xut fa el 2-3 i els rosincs es tornen a posar per davant al marcador. I a partir d’aquests moments, la història es repeteix. El Siurana sense fer res penja una pilota i una nova indecisió acaba amb un malentès i la pilota es cola dins la porteria rosinca. Era el 3-3, però el resultat podria haver estat de 1-4 o 1-5 si les coses haguessin sortit de manera normal. Però, el futbol és un joc d’encert i d’errors i el Base va tenir desencert sobre la porteria visitant i uns errors que varen costar el resultat final del partit. Amb el resultat empatat, el Base Roses disposa d’unes ocasions per guanyar el partit, però les jugades acaben sempre amb la decisió incorrecta. Ja en el 91, l’àrbitre xiula el final del matx amb el resultat final de 3-3.

Siurana U.E “A”: Marc, Miguel, César, Pol, Albert, Miquel, Iu, Pau, David, Jordi i Sergi. També han participat Marc, Escudero i Alberto.

C.F.Base Roses “B”: Paco, Crhistian, Ferrer, Campmol, Pau, Toni, Alberto, Dani, Borja i Joanet i Torrà. També han participat Solà, Giner, Josep i José.

Targetes:

Siurana U.E “A”: Marc (groga).

C.F.Base Roses “B”: Jordi i Toni (grogues).

Àrbitre: Sr. Antonio López Noguera. Ha realitzat un bon arbitratge al llarg dels 90 minuts de partit. Ha pres les decisions amb coherència i seguretat. No ha influït en el resultat final del partit.

Data de publicació: 09 Novembre 08:32