Cròniques • 2022/23

9 Octubre 21:37
Pals Atlètic
0 0

Partit que s’ha posat de cares ja que al minut 4 Jamal aprofita per fer el 0-1, les ocasions més clares son del Base Roses, però no es fins al minut 41 quan Souli fa el 0-2.

A la segona el domini es local però sense tenir excessiu perill en les seves ocasions, els minuts van passant i es al minut 81 quan Reda fa el 0-3 i  al minut 90 el jugador local Ismael al voler treure la pilota, introdueix la pilota dins la seva pròpia porteria i ja en temps de descompte el Pals fa el seu gol.  Resultat final   1-4.  Bon partit dels nois de Toni Ferrer.

Data de publicació: 09 Octubre 21:37