Cròniques • 2021/22

21 Novembre 22:09
Sant Pere Pescador C.F
1 1

Partit en que els rosinc es presentaven amb moltes baixes, però que en cap moment van deixar de ser competitius, ver tot el contrari, ja que davant d’un equip amb molt de físic, si van imposar amb un joc ràpid i fruit d’aquest joc van disposar de dos clares ocasions de gol en els primers 10 minuts. El joc al mig del camp es va imposant, i les defenses s’anticipaven a les davanteres. Al minut 40 un clar penalty sobre Costa es materialitzat per Mito.  0-1.

Al minut 57 una jugada en que Diallo, guanya el cos a cos a la defensa rosinca i de tir ras i creuat fa el 1-1.  El Sant Pere busca la velocitat de Diallo, però la defensa rosinca ben col·locada no dona cap opció a la davantera local. Son els rosincs que disposen de diferents ocasions de gol, Jamal i Mito en disposen de dos, però no s’arriben a materialitzar.

Resumin, molt bona imatge per part del Base Roses on fa fet que les baixes no es notessin i l’empat tot i ser un bon resultat davant d’un Sant Pere amb molta intensitat, sap a poc, ja que les ocasions més clares han estat pels visitants.

Data de publicació: 25 Novembre 22:09