Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Vila-sacra U.E.
- -

El Base Roses ha estat molt efectiu de cara a porta en un camp sempre complicat, tant per les dimensions del camp com pel rival que sempre posa les coses complicades.

Al minut 15 una pilota mil·limetrada de Marc  Minguez, avui  debutant  tant en la  temporada i en aquest equip, a Adrià Giner que s’anticipa a la sortida del porter i fa el 1-0.

Al minut 18 una centrada de Raúl Domínguez es tallada pel defensor local, introduint la pilota en pròpia porteria.  2-0.

El Vila sacra no trobava per on superar a la defensa rosinca, i aquests creaven ocasions i fruit d’una d’elles al minut 44, Abde es desfà del seu marcador i clava la pilota al escaire de la porteria del Vila sacra  3-0.

La segona part comença amb un Vila sacra bolcat a l’atac i al minut 53 D. Balde fa el 3-1 al anticipar-se al seu marcador.

Però al minut 65 i 73 Adrià Giner fa pujar dos gols a favor del Base Roses en jugades a pilota parada, i al minut 86 Adrià Fernandez fa el 5-2 definitiu.

Resumin, partit amb molta efectivitat del Base Roses on ha estat molt encertat en atac.

Si voleu veure acta del partit, cliqueu aquí.

Data de publicació: 31 Març 23:04