Victòria justa en un partit molt disputat.

1 Gener 01:00
Roses City F.C.
- -

Bona entrada en el derby local on alguns del City ja coneixen als jugador del Base Roses, ve per haver-los vist jugar o algun per haver estat compartit equip en anteriors temporades.

Per tant , sorpreses  poques. El partit ha iniciat amb els dos equips molt ben posats sobre el camp, però a mesura que van passant els minuts el Base Roses es mostra més perillós en atac. Al minut 15 es produeix una ràpida jugada per la banda esquerra, on Abde, la juga amb Marc, aquest fa una passada a Joanet i aquest hàbilment la deixa passar, habilitant a Alex Martinez que tingui temps de encarar al porter visitant i fa el 1-0 (jugada molt elaborada)

A la segona part a mesura que passen els minuts la defensa rosinca es va imposant, fet que comporta que els jugadors del City, no disposin d’ocasions clares de gol, al mateix temps que al bolcar-se en atac, ho aprofiten els locals per crear contres molt perilloses. Al minut 78 Raul Dominguez de fort xut ras envia la pilota al pal i dins.   2-0.

La resta  del partit es d’un equip que intentava escurçar diferencies i l’ altre de mantenir la seva porteria a 0 gols, imposant la seva experiència

Per tant resultat just en un partit molt bonic i disputat.

Si voleu veure acta del partit, cliqueu aquí.

Data de publicació: 23 Març 20:12