Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Escola F. Bosc de Tosca CA
- -

Importantíssima victòria del Base Roses sobre el Bosc de Tosca, quart classificat de la categoria, aquest diumenge per 3-1.
Els homes d'Enzo Galli s'han sobreposat a la dura derrota de la setmana passada amb un convincent partit davant d'un dels millors equips de segona catalana.

La primera part ha estat molt tàctica, amb els dos equips molt ben ordenats i amb poques concessions defensives. Hi ha hagut algunes aproximacions locals, com un bon xut de Josep Cano o les incursions de Sergio Moreno. El Bosc de Tosca ha tingut més possessió de pilota, però sense profunditat.

A la represa tot ha canviat. El Base ha fet una passa endavant, conscient que els punts eren imprescindibles, i ha avançat línies en busca del premi del gol. I ben aviat, als 54 minuts, Sergio Moreno, amb qualitat, ha inaugurat el marcador.

Arrel del gol, potser per les urgències de la classificació, el Base ha reculat i s'ha tancat a l'àrea a defensar el resultat. I el Bosc de Tosca ha arraconat durant uns minuts els dominis del porter  Pol que està mostrant una seguretat impressionant. Tot i així, als 67 minuts un xut imparable  ha significat l'empat a 1 i la sensació que el partit es podria tòrcer pel Base. Per fortuna, l' entrada de Dani Calderón, ha estat decisiva.

Cap al minut 80, una centrada màgica del jove jugador rosinc ha estat rematada impecablement de cap per Alioune. El Bosc de Tosca s'ha abocat a l'atac i ha donat alguns ensurts malgrat l'enorme partit en defensa del Base. Els locals han disposat de 2 clares ocasions a la contra, fins que, de nou Dani Calderón, al minut 89, amb gran classe, ha retallat dins l'àrea i enviat amb un gran xut la pilota al fons de la porteria.

Amb aquests 3 punts, el Base Roses abandona la cua de la categoria i afronta la lluita per la permanència amb uns altres ulls.

Si voleu veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 24 Febrer 22:30