1 Gener 01:00
Sta. Pau C.F.
- -

Partit amb la tramuntana com a protagonista.

Comença el Base Roses a contra vent,  si bé es qui te el control de la pilota, tot i que la primera ocasió la te el Santa Pau, però Pol respon fent una doble parada. A la jugada següent Allioune guanya la partida al defensor, dribla al porter i quan anava per posar la pilota dins la porteria es escombrat pel jugador garrotxí Marc Fortet; penalty i expulsió.  El clar penalty es materialitzat per Facu fent el 1-0. (minut 19)

El partit segueix disputat però dominat pels homes d’Enzo Galli que al jugar amb un home més li donava un clar avantatge. Tot i així es el Santa Pau en un corner al minut 41 obra d'Allal empata a 1 gol.

A la jugada següent minut 43 es Illyas que molt hàbilment fa el 2-1 al aprofitar un embolic dins l’àrea.

La segona part,  ara a favor de vent al minut 54 el debutant Sergi Moreno marca el 3-1 al aprofitar una pilota en profunditat de Bena.

Al minut 67 es Allioune fa el 4-1 al anticipar-se al defensor i definir perfectament

Al minut penalty a favor dels visitants que atura Pol per partida doble.

Expulsat Facu per doble tarjeta groga al minut 81 venen uns minuts d’incertesa que el Santa Pau aprofita per fer de corner el 4-2 per mitjà de Marc Pacheco.

La jugada del 5-2 es una pilota en profunditat d’Uri , sobre Sergio i aquest la deixa a Allioune que fa el gol definitiu, al minut 89.

Resumin: partit molt complert amb clara victòria.

Si voleu veure acta del partit clique aquí.

Data de publicació: 04 Febrer 09:57