Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Can Gibert U.E.
- -

El Base Roses ha iniciat la segona volta amb una victòria balsàmica contra el Can Gibert per 2-0, en una tarda freda i ventosa a la Vinyassa de Roses.

Els rosincs, dirigits per primera vegada per Enzo Galli, han fet bona la dita d'entrenador nou, victòria segura. Malgrat tenir baixes importants en defensa i haver de recòrrer a 2 juvenils, l'equip ha demostrat que pot sortir endavant i s'ha imposat amb autoritat.

La primera part, amb vent a favor, ha estat de clar domini rosinc. El joc es desenvolupava en l'àrea visitant i les oportunitats han anat arribant. La primera una cavalcada d'Alioune que ha rebutjat en dos temps el meta visitant. La segona, un xut de Josep Cano que s'ha enverinat i ha acabat al pal amb el porter ja batut.

La insistència ha tingut premi, i Bena Zoubai ha rematat amb qualitat una passada dintre l'àrea per fer la primera diana. Amb 1-0 s'ha arribat al descans.

A la represa, el Can Gibert ha estirat les línies i ha tingut algunes apropades de perill. El Base s'ha defensat bé, però el vent dificultava les tasques defensives. Dani Luque, malgrat jugar amb moltes molèsties a l'esquena, ha fet fins a 3 aturades miraculoses.

Els minuts han anat passant i el partit s ha convertit en un estat de nervis. El Can Gibert apretant i el Base resistint amb la necessitat imperiosa de guanyar. Enzo ha mogut la banqueta per refrescar les cames i certament ha funcionat. A 5 minuts del final, una excel.lent jugada de Hossni ha provocat un autogol del Can Gibert, i la tranquilitat, per fi, ha arribat per un Base Roses que es reforça moralment i que espera iniciar una dinàmica positiva per la segona fase de la temporada.

Si vols veure acta del partit cliqueu aquí.

Data de publicació: 20 Gener 21:34