Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Sant Miquel Fluvia C.F.
- -

Partit molt disputat enfront un S.Miquel molt competitiu que es va avançar per dos vegades en el marcador per obra del màxim golejador de la categoria, Nicolas Ortega, tot i que pel costat rosinc es va trobar amb un inspirat Joan Serafí Geli que va marcar tres dels quatre gols.

Al minut 7 al treure una falta des de uns 10 m. fora l’àrea la pilota va directe al travesser i bota dins 0-1.  El domini es totalment rosinc però la defensa visitant fa que costi molt crear clares ocasions de gol, fins que al minut 26 una combinació de la davantera local comporta que Juan S. Geli aprofita molt hàbilment per empatar a 1 gol.

A la represa el mateix N.Ortega des de fora l’àrea engalta un fort xut que sorprèn Solà i fa el 1-2.  Al minut 54 es Alberto Rodriguez que fa l’empat a 2 al transformar un clar penalty.

Els jugadors rosincs intensifiquen el domini i al 78 es novament Joan S. Geli que fa una vaselina a la sortida del porter i la pilota toca al travesser i bota dins (gol calcat al primer del S.Miquel) i al 85 una falta dins l’àrea del porter sobre Joan S. Geli  el  transforma en gol al materialitzat el penalty que ningú discuteix.

Resumin, victòria tant justa com treballada en front d’un Sant Miquel que ha demostrat ser un molt bon equip.

Si voleu veure acta del partit, cliqueu aquí.

Data de publicació: 02 Desembre 21:11