Cròniques • 2018/19

1 Gener 01:00
Selvatans C.F.
- -

Partit dominat en tot moment pels rosincs i que va disposar de nombroses ocasions de gol, si bé l'actuació del porter visitant va fer evitar que el marcador fos més ampli.

Al minut 16 una passada d'Albert a Adrià comporta que es plantes dins l'àrea i creua la pilota fora de l'abast del porter dels selvatans. 1-0 Als pocs minuts una passada de Abde comporta un clar penalty, que novament Adrià Giner fes el 2-0. Però una jugada per la banda dreta visitant comporta que un remat de fora l'àrea que Pau no pot arrivar i puja el 2-1 al marcador.

A la segona part el domini i ocasions segueixen de color local i fruit d'aquest domini Narcis fa el 3-1 al aprofitar un rebuig de la defensa visitant i en ple domini local i desprès de nombroses ocasions Abde fa el 4-1 definitiu.

Resumin: Segueix el Base Roses practicant un bon futbol.

Si voleu veure acta del partit, clique aquí.

Data de publicació: 07 Octubre 19:49