Empat a gols a la Vinyassa en un gran partit dels dos equips.
Cròniques • 2015/16

1 Gener 01:00
Navata C.F.
- -

En aquesta jornada, el filial rosinc rebia a casa un Navata necessitat de sumar punts després del mal inici de temporada dels visitants. No obstant, el Navata és un dels equips que segurament estaran en les primeres posicions al llarg de la temporada, doncs disposa d’un equip molt equilibrat i amb molta alçada.

El partit comença amb una alternança en el joc al mig camp, però a mesura que anaven passant els minuts, els locals comencen a tocar la pilota i a disposar de les primeres accions clares de perill. Pel que fa al Navata, arriben fins a la frontal de l’àrea, però no acaben de disposar de cap acció de gol al llarg dels primers vint minuts de joc. Ja en el minut 25 arriba la primera gran jugada dels rosincs. Joanet fa una passada de la mort i Borja xuta, però el seu xut és desviat per la cama d’un visitant, evitant el que hauria estat el 1-0. Cinc minuts després, una jugada calcada és desaprofitada per Albert, doncs amb la porteria buida engalta una pilota que se’n va als núvols. Com veiem, el Navata passa els primers ensurts i el Base toca i toca obrint espais, fent circular la pilota a gran velocitat. Amb una defensa molt sòlida per part dels locals, el Base controla el partit i anul·la qualsevol acció de perill dels visitants. S’arriba a la mitja part amb el resultat de 0-0.

La segona part comença un xic diferent. El Navata surt una mica més endollat i arriba amb cert perill a la porteria de Paco. Els rosincs surten una mica endormiscats, però al 55 ja tornen a estar dins del partit. En el minut 61 arriba la primera acció polèmica del partit. En una pilota dividida, Paco comet penal sobre el davanter visitant. L’àrbitre no ho dubta i xiula penal en contra dels rosincs. Mario executa el penal i fa pujar el 0-1 a favor dels visitants. Un gol que llençava per terra la gran feina feta dels rosincs, però que no va perjudicar en el seu joc, doncs els jugadors del Base van continuar practicant la seva filosofia de futbol. Cinc minuts després del gol, nou entrebanc pel Base, doncs Albert és expulsat amb doble groga i deixa el seu equip amb 10 homes quan encara quedaven vint-i-cinc minuts més el temps afegit de partit. Amb un jugador menys, el Base s’entrega i lluita com mai per aconseguir el gol de l’empat donant-t’ho tot en cada acció. Gràcies a aquesta lluita i en una gran acció rosinca, Plujà acaba rebent un cop del porter visitant i l’àrbitre xiula penal. El capità Campmol no ho desaprofita i fa el 1-1. Un gol merescut per la gran feina feta al llarg del partit. Amb deu minuts per endavant, el Base no és conforme amb l’empat i amb un jugador menys busca el gol de la victòria. No obstant, les accions són tallades per les defenses dels dos equips i el partit s’acaba amb el resultat de 1-1.

Felicitar als jugadors del Base Roses pel seu bon futbol i per l’entrega que han realitzat tots els jugadors al llarg dels 90 minuts. Finalment dir que el Navata és un bon equip i segurament estarà encapçalant les primeres posicions del campionat al igual que el Base.

C.F.Base Roses “B”: Paco, Dani, Ferrer, Campmol, Felip, Albert, Narcís, Alberto, Toni, Joanet i Borja. També han intervingut Cristhian, Pau i Josep.

Navata CF “A”: Zafra, Jaume, Dídac, Albert, Pérez, Xavier, Adrià, Samuel, Yacub, Pol i Alay. També han intervingut Mario, Aleix, Sergi i Cruset.

Targetes:

C.F.Base Roses “B”: Pau, Ferrer, i Paco (grogues) i Albert expulsat (2 grogues).

Navata CF “A”: Zafra (groga).

Àrbitre: Sr. Alexandre González Moreno. Bona primera meitat, però no gaire encertat en la segona. Primera acció polèmica la del penal en contra dels rosincs, ja que ha estat un penal molt al límit. Error en una sessió inexistent en una acció en contra del Base i finalment no gaire expeditiu al treure targetes als visitants.

Data de publicació: 10 Octubre 20:26