Cròniques • 2017/18

1 Gener 01:00
Peralada C.F.
- -

L'equip infantil del Club dirigit per Pepe Gualde i Carlos Rodriguez aconsegueix el campionat desprès de guanyar per 1-3 al Peralada (segon classificat) en un partit tant brillant com vibrant.

Penúltim partit de la temporada on si jugava bona part de la lliga tot i que els rosincs tenien una avantatge en la classificació de 4 punts.

Amb un empat els hi era suficient, però els homes de Pepe Gualde i Carlos Rodriguez van anar per la victòria des de el primer minut, no ho van tenir fàcil ja que el Peralada es va avançar al marcador al minut 5, amb gol d’Adrià Català.

L’empat no va arribar fins el minut 27 obra de Adam Ouaalit.

En el minut 33 es produeix l’expulsió per doble amonestació de Pol Risco, afegit que al 34 Marc Juanola fa el 1-2 comporta que la segona part els rosinc surten amb el partit ben encarat.

I més quan al minut 36 Soulimane Ouaich, fa el 1-3 que seria el resultat definitiu.

Finalitza el partit amb molta esportivitat per part dels dos equips amb aplaudiments i reconeixements mutus ja que han estat els dos equips que s’han disputat la lliga al llarg de tot el campionat.

Alegria entre els jugadors, entrenadors i aficionats rosincs, tant en el camp com en el vestidor.