Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
L'Escala C.F.
- -

Els primers deu minuts han estat dominats per l’equip visitant amb una bona combinació dels seus atacants i xut final a l’esquerra de la porteria defensada per Dani Lobato.

A  mesura que passen els minuts els homes de Napo s’han fet clars dominadors del partit arribant els dos gols d’Oscar als minuts 29 i 32, el primer en un xut des de fora l´ àrea  que sorprèn al porter i el segon en un contratac, guanya per velocitat al seu marcador i creua al segon pal on res no hi pot fer el porter.

A la segona part Adrià Serra treu una falta de manera magistral i posa el 2-1 al marcador al posar la pilota al mateix escaire. L’Escala basant-se amb l’altura dels seus jugadors intentant penjar pilotes per tal que els seus homes d’atac rematin, però la defensa rosinca s’ha imposat comportant que aquests no disposessin de clares ocasions, tot i que  el Base Roses ha pogut ampliar el resultat,  en ocasions a una a peus d’Oscar, Jacobs i Joel.

Destacar el treball d’equip del Base Roses que ha sortit guanyador en totes les línees. Destacar també l’aportació feta pels juvenils que han participat en els partits.