1 Gener 01:00
Roses A.E.
- -

Derbi rosinc amb homenatge pel castelloní Iñaki “Bufal” que ens va deixar fa uns dies i que tenia bons amics en els dos equips de Roses.

El partit comença molt intens amb molta lluita al mig del camp i la primera ocasió clara seria pel Base Roses al minut 2 on Oscar remata fora per poc, desprès al minut 25 eun una bona jugada de Marc Ricart que deixa sol a Oscar Pereira però el xut marxa alt. La possessió estava dividida però les ocasions es mantenien pels “visitants”. De fet, en un llançament de corner al minut 36 arriba el primer gol del partit a peus d’Eric Jacobs que posaria el Base Roses per davant del marcador. La jugada més clara dels locals ha estat en un remat a dins l’àrea petita que Albert Justafré salva sota pals.

A la segona part, l’AE surt a buscar el gol de l’empat i pressiona més amunt. Tot i així, les defenses seguien controlant bé el partit en les dues àrees i no ha estat fins al minut 80 quan Joel Crespo ha aconseguit l’empat amb un xut de fora l’àrea. No hi ha hagut temps per res més i s’arribaria així amb l’1-1 al final del partit.

Resumint, partit molt disputat amb ocasions pels dos costats on l’empat segurament sigui el més just.