Cròniques • 2016/17

1 Gener 01:00
Palafrugell C.F.
- -

Espectacular primera part tant amb tots els aspectes, bon joc, intensitat i efectivitat per part dels homes de Napo amb gols de Pitu als minuts 11 i 17  a pases de M. Ricart i Oscar al 35 en jugada personal, fa el 3-0 i quan semblava que la segona part seria igualment controlada, el primer gos per part de Savalls posa el 3-1 al minut 57, Camargo als 67 posa el 3-2  i Rodriguez al 73 empata el partit, posen el nerviosisme a les files del Base Roses.

La necessitat del punts no juguen a favor dels locals i volen dos nous punts de la Vinyassa cap a Palafurgell.

Resumin:  L’extraordinària primera part no es suficient per que els 3 punts es quedin a Roses.